Cases

Det siger kunderne

Tornvigs har gennem de sidste 6 år leveret folderen til årets ”Naturens dag i Vejle Kommune” folder. Vi får altid et resultat der er flot og som vi er stolte over at uddele i 10.000 eksemplarer over kommunen. Marianne arbejder hurtigt og er fleksibel – hvilket vi har brug for da folderen bliver lavet hen over sommeren. Hun leverer et gennemarbejdet og grafisk smukt arbejde. Vi vil til enhver tid anbefale Tornvigs.

Trine Hedemand

Driftskoordinator, Teknik & Miljø, Vejle Kommune

Vi har igennem et par år lagt vores opgaver hos Tornvigs og vi har været meget tilfredse med samarbejdet.
De arbejder hurtigt og seriøst med alle opgaver – store som små – og med et yderst tilfredsstillende resultat.
Vi kan klart anbefale Tornvigs.

The Buddha Bowl Project og Lido Cafeen, Vejle

Marianne har været tilknyttet SILVAN marketing igennem flere år, hvor hun indkaldes efter behov. Marianne falder altid rigtig hurtigt ind. Hun er god til at tilpasse sig vores hverdag leverer altid et godt og grundigt gennemarbejdet stykke arbejde. Det at Marianne har berøring med mange andre kunder er en stor fordel for os, da vi på den måde kan tilføre ny inspiration til vores in-house tegnestue.

Karina G. Bøje

Bureau- & Mediechef, Silvan Marketing

Tornvigs har helt fra start været med til at give Cocuuras identitet liv.Med udgangspunkt i vores visuelle identitet og design guide har Marianne været med til udvikle alt vores POS materiale, Take-away oversigter, digitale kreativer, merchandise, messestands-materiale m.m.
Da Cocuura var et helt nyt univers, skulle der udvikles og produceres rigtig meget grafisk materiale på kort tid.
Tornvigs har udvist stor forståelse for vores ønsker og behov, har givet kompetent sparring undervejs, har arbejdet effektivt og udvist stor fleksibilitet.
Vi er utroligt glade for både samarbejdet og alle de flotte materialer, Marianne har udarbejdet for os.

Lena Boel & Mads Hansen

Ejere og stiftere, Silvan Marketing

Jeg samarbejder på tredje år med Marianne i Tornvigs. Samarbejdet består i udarbejdelse af markedsføringsmateriale såsom visitkort, plakater, roll-ups, folie til vinduer og biler, postkort osv. Marianne har opbygget vores hjemmeside og holder den ajour, samt administrerer vores facebookside. Jeg er utrolig glad og tilfreds for vores samarbejde. Marianne er fleksibel i forhold til udførsel af opgaver, giver vores klinik et professionel og flot grafisk udtryk, som bliver kommenteret på, når vores kunder kigger på vores hjemmeside og materialer, og hun er en god sparringspartner, når der skal udformes nyt materiale og nye tiltag. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Marianne i Tornvigs.

Susanne Damgaard

Indehaver, FysioPlan

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Tornvigs. Marianne favner hele spektret fra små grafiske annoncer til større og komplekse opgaver. Hun leverer altid høj kvalitet og kreative løsninger. Man bliver mødt med professionalisme, fleksibilitet og stor forståelse for opgaven.

Peter Ginnerskov

Elite Vejle

Tornvigs har helt fra den spæde start været med til at udvikle og skabe vores visuelle identitet til Karriere, Kemo & Kampgejst.
Et nyt projekt som skulle have opbygget en identitet med alt fra logo, ikon, farver, tone og stil til website layout, visitkort, roll ups, hæfter og øvrige salgs- og markedsføringsmaterialer. Marianne var hurtig til at sætte sig ind i vores budskaber og formål, og skabte på kort tid et super flot resultat, som matchede vores behov og ønsker. Vi har fået professionel sparring og har værdsat Tornvigs effektivitet og fleksibilitet, som var guld værd, da vi hurtigt ville udvikle og eksekvere på vores nye projekt.

Lena Boel

KKK - Karriere, Kemo & Kampgejst

Jeg har arbejdet sammen med Marianne, på flere projekter. Lige fra bogprojekter, virksomhedskommunikation, til grafisk indentitet. I hver eneste opgave kommer Marianne med ambitionen om, at vi skal skabe noget unikt. Det er en gave at arbejde med en kvinde som har sine meningers mod, ikke søger de lette løsninger og som flytter kundens tanker, til et endnu bedre projekt. Udover disse åbenlyse kvaliteter er hun behagelig at arbejde sammen med, uanset hvor presset tidsplanen er og Marianne opererer med en uhørt høj indsigt, faglighed og kvalitet.
Det er de samme grunde som underbygger min varmeste anbefaling.

Morten Pelch

Journalist, TV2, BT, og indehaver af kommunikationsvirksomheden StoryBy

I forbindelse med vores bryllup har Marianne lavet alle vores tryksager. Det har hun gjort på fantastisk vis.
Marianne fangede fra første øjeblik, hvilket udtryk jeg ønskede. Hun var fantastisk god til at forstå mine idéer og kom med knivskarpe ændringer og tilføjelser, så resultatet blev meget bedre end jeg havde forestillet mig.
Jeg har følt mig fuldstændig tryg gennem hele forløbet. Det var en fornøjelse!

Thea Lundskov

Brylluppets brud

Marianne har i år lavet alle trykte materialer til vores Award-fest i Hedensted Kommune. Det er lige fra invitation, bordskilte, dækkeservietter, grafik til Power Point til en stor fotovæg. Resultatet er blevet super flot. Marianne har været knivskarp til at fange det udtryk, som vi var ude efter. Hun har arbejdet hurtigt og effektivt, og kommunikationen har hele vejen igennem været tip-top. Vi giver derfor Marianne vores varmeste anbefalinger.

Berit Schmidt Hansen

Kultur- og Fritidskonsulent , Hedensted Kommune

Vi har igennem 10 år benyttet os af Tornvigs’ grafisk design og layout til produktion af alt fra brevpapir, visitkort til rejsebrochurer og roll-ups.
Vi er altid blevet mødt med en udsøgt professionalisme og et stænk nytænkning, fair priser og ikke mindst godt humør og et dejligt smil fra Marianne.
Vi takker for samarbejdet og ser frem til de næste 10 år.

Kasper Andersen

Jelling Rejser & Jelling Jagtrejser

Glade kunder hos tornvigs

Kunderne siger

Troværdighed og professionelle løsninger
til konkurrencedygtige priser
kendetegner Tornvigs.
Stor fleksibilitet og hurtig ekspedition
bliver desuden prioriteret højt.

Spidskompetencer

Jeg er fortrolig med Adobes programpakke: InDesign, Photoshop, Illustrator og Acrobat.
Jeg har styr på pdf-filer samt klargøring af filer til både tryk og online brug.

w

Kontakt mig

Tornvigs
Stampesvej 23, 1., 7100 Vejle (post)
Flegborg 6, 2., 7100 Vejle (kontor)
+45 2296 7496
marianne@tornvigs.dk